NİĞDE / MERKEZ - Çavdarlı Şehit Erdal Ünlü Ortaokulu

Çavdarlı Şehit Erdal Ünlü Ortaokulu

Adres
ÇAVDARLI KÖYÜ KARŞIYAKA MEVKİİ OKULYOLU/2 SK. ŞEHIT ERDAL ÜNLÜ ORTAOKULU BLOK NO 2/2 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için eğitim-öğretimin bir birimi olarak hizmetin yapıldığı çevrede , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden , öğrencisine öğrenme için her fırsatı veren , öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanan , her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim , bilim ve kültür merkezi olabilmek.
Misyon
Biz (Okulumuz) , Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerini, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak ; öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
kalorifer
Köy dolmuşu veya özel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Niğde merkeze bağlı Çavdarlı kasabası.İl merkezine 28 km uzaklıktadır.Yaklaşık Nüfusu 2000 dir.Kasabanın geçim kaynağı çiftçilik ve hayvancılıktır.
il merkezine 28 km uzaklıkta.