NİĞDE / MERKEZ - Çavdarlı Şehit Erdal Ünlü Ortaokulu

Kas

Okulumuzda jandarma personeli tarafından Madde Bağımlılığı konusunda velilerimize eğitim verildi. Katılan velilerimize ve eğitimci personellere çok teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programımız büyük bir coşku ile kutlandı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu önder Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84. Yıldönümünde, O'nu bir kez daha özlemle, sevgiyle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.Programda emeği geçen öğrenci ve personellerimize teşekkür ederiz.

Kas

99 yıldır ışıldayan, milletimizin geleceğini aydınlatan Cumhuriyetimizin yeni yaşını okulumuzda yapılan törende büyük bir coşku ile kutladık. Programda emeği geçen öğrenci ve personellerimize teşekkür ederiz.